Model:
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:
Numele de pe server:
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?:
De ce doresti aceasta functie?:
O scurta caracterizare:
Orele de pe server:
Level-ul de pe server:
Cea mai mare realizare de pe server:
Aplicatii LIDER
Posts 1 to 16 of 16
Share12018-12-19 18:09:29
Share22019-01-10 18:42:47
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:Federal Bureau of Investigations
Numele de pe server:ExtaZz()
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?:Pentru ca e una linistita
De ce doresti aceasta functie?:Pentru ca imi place sa fiu mai dur si m ales sa fiu aici
O scurta caracterizare:Eu m numesc Nicolas Cristian am 13 ani imi plce sa vorbesc mult pe dicord cu prieteni
Orele de pe server:2-3
Level-ul de pe server:Am level 6
Cea mai mare realizare de pe server:Nu am facut o realizare mare
Share32019-01-11 21:15:36
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider: Hitman Agency
Numele de pe server: iDan
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?: Deoarece este o comunitate foarte interesanta, cu niste admini foarte prietenosi si comunicabili. Si cred ca are foarte mult potential.
De ce doresti aceasta functie?: Vreau sa fiu lider pe acest server deoarece consider ca o sa ma descurc cu toate acestea si cred ca pot ajuta server-ul foarte mult.
O scurta caracterizare: Pentru inceput ma numesc Daniel, am 15 ani, parul negru, ochi caprui. Sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa imi fac prieteni noi, sa descopar multe lucruri noi si sa am parte de ele. Nu imi place sa ma cert sau sa ma laud. Imi place sa stau acolo unde imi este locul. Sunt o persoana descurcareata, imi place sa fac unele lucruri pe cont propriu. Incerc sa fac acel lucru cat pot eu de bine, si nu il las niciodata neterminat. Imi ajut prietenii la nevoie, oricand au nevoie de mine, sau eu de ei. Nu astept ceva in schimb de la ei pe moment. Vreau doar sa imi ramana prieteni. Imi place foarte mult si munca in echipa, doar atunci cand e nevoie de ea. In timpul liber ma joc pe calculator, ies cu prietenii sau joc bascket. Motto-ul meu este : Respect si vei fi respectat !!
Orele de pe server: 0.33
Level-ul de pe server: 7
Cea mai mare realizare de pe server: Am castigat un event de tip LMS pe avion.
Share42019-01-12 17:24:45
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:National Guard
Numele de pe server:xDavid_
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?:Am ales sa joc alaturi de voi din simplul fapt ca am observat cat de seriosi sunteti+Imi plac foarte mult sistemele de pe server si totodata , cred ca aceasta comunitate o sa ajunga departe.
De ce doresti aceasta functie?:Deoarece vreau sa ma ocup de factiunea National Guard pentru ca , consider ca , cunostintele mele sunt destul de extinse in acest domeniu.
O scurta caracterizare:Ma numesc David , am 14 ani si in timpul liber imi place sa ma joc SAMP cu prietenii , sa cant la chitara si sa ies pe afara.Ma consider o fire foarte ambitioasa si serioasa.
Orele de pe server:5.76
Level-ul de pe server:8
Cea mai mare realizare de pe server:Co-lider Taxi si un Infernus Rainbow.
Share52019-01-12 22:00:56
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:Los Santos Taxi
Numele de pe server: GreenBoSs19
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?:Deoarece am vazut pe YouTube la SMS,am vazut ca este destul de frumos serverul si am zis sa incerc.Acum imi place la nebunie sa ma joc aici.
De ce doresti aceasta functie?: Deoarece stiu ca sunt capabil de a fi liderul aceste factiuni.
O scurta caracterizare:Ma numesc Albu Matei,varsta de 13 ani,joc foarte mult SA-MP cu prietenii,ochi caprui,par negru,sunt nascut in Slatina judet Olt.
Orele de pe server:0.90
Level-ul de pe server:5
Cea mai mare realizare de pe server:Inca nu am avut o realizare dar cea mai mare care va fi,o sa fie lider in LS Taxi.(sper)
Share62019-01-13 12:49:52
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider: Grove Street
Numele de pe server: BaCsTaBeR
De ce doresti aceasta functie? Pentru ca am destula experienta in aceasta functie de lider la mafii.
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?: Deoarece este un server nou deschis.
O scurta caracterizare: Salut , ma numesc Denis Andrei si am varsta de 16 ani . in timp-ul liber imi place sa ma joc pe pc si sa ies afara cu prietenii.
Orele de pe server: 0
Level-ul de pe server: 5
Cea mai mare realizare de pe server:Inca nu am o realizare
Share72019-01-13 14:16:46
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:Paramedic
Numele de pe server:ManuGYouTube
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?:Deoarece sunt niste admini repsectosi si super de treaba
De ce doresti aceasta functie?:Pentru ca imi place sa ma plimb si sa ajut playeri
O scurta caracterizare:Pai sunt un baiat de 15 ani si ce pot sa mai zic nu stiu
Orele de pe server:2 spre 3
Level-ul de pe server:6 si inca oleaca si fac 7
Cea mai mare realizare de pe server:Ca mi-am facut prieteni si am o casa misto
Share82019-01-13 15:31:57
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider: The Ballas
Numele de pe server: None
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?: Deoarece mi se pare o comunitate foarte frumoasa cu sisteme noi si bine puse la punc.
De ce doresti aceasta functie?: Deoarece am fost lider si pe alte servare mai mari la aceasta factiune si cred ca o sa ma descurc foarte bine.
O scurta caracterizare: Ma numesc Bogdan, am varsta de 16 ani, sunt un baiat ambitios, nu ma dau batut, imi place sa lucrez in echipa, cu simtul umorului in limita bunului simt, o persoana foarte sociabila.
Orele de pe server:1
Cea mai mare realizare de pe server: De o camdata nu am nici o realizare dar as vrea ca prima mea realizare de pe acest servar sa fie functia de lider.
Share92019-01-16 20:08:05
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:Los Santos Vagos
Numele de pe server:Ionut.alf
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?:Pentru ca este un nou inceput si doresc sa ajut comunitatea.
De ce doresti aceasta functie?:Deoarece cred ca as fi un bun lider si as putea sa imi aleg foarte bine membrii factiunii mele.
O scurta caracterizare:Sunt un om simplu,calm si intelegator ce nu se infurie repede si imi place sa ajut playerii cat pot eu.
Orele de pe server:0
Cea mai mare realizare de pe server:Nu am inca 1.
Last edited by Ionut.alf (2019-01-16 20:13:33)
Share102019-01-17 21:52:21
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:The Ballas
Numele de pe server:AnduRC
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?:deoarece imi place foarte mult si imi plac jucatorii care se oaca pe ea.
De ce doresti aceasta functie?:As vrea sa am aceasta functie ca sa ajut mafia cu ce este nevoie (daca este nevoie).
O scurta caracterizare:Ma numesc Andu, am 17 ani si sunt din Bucuresti. In timpul liber imi place foarte mult sa ies cu prietenii pe afara, iar apoi seara sa intru sa ma joc pe white si pe Dark pana dimineata. Sunt o fire calma, prietenoasa si rabdatoare. Motto-ul meu este: 'fii schimbarea pe care vrei s-o vezi in lume!'.
Orele de pe server: 1.07.
Level-ul de pe server: 5.
Cea mai mare realizare de pe server: Achizitionarea primii mele masini.
Last edited by Andu Racteanu (2019-01-18 17:37:26)
Share112019-01-19 22:09:20
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:Varrios Los Aztecas
Numele de pe server:Oistric
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?:Pentruca este faina
De ce doresti aceasta functie?:ca sa fiu lidersa recrutez
O scurta caracterizare: Invat in Moldova pana cand apoi am planuri i Romania
Orele de pe server:1.90
Cea mai mare realizare de pe server:Cand am luat un Infernus x2
Share122019-01-20 12:56:32
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:Varrios Los Aztecas
Numele de pe server:CatalinHacked
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?:Sunt nou,si e o comunitate frumoasa.
De ce doresti aceasta functie?:Deoarece stiu sa trag si sunt foarte activ.
O scurta caracterizare:Sunt baiat,sunt destept,ma stiu descurca......
Orele de pe server:0,sunt nou,si voi fi activ.
Cea mai mare realizare de pe server:Cand am luat permisul.
Share132019-02-02 18:22:35
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:Los Santos Police Departament
Numele de pe server:qD3nnis
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?:Pentru ca este la inceput si vreau sa ajung unul dintre cei mai activi playeri.
De ce doresti aceasta functie?:Deoarece ma pricep la PD si imi place sa fiu lider.
O scurta caracterizare:Ma numesc Dennis , am 14 ani si sunt o persoana ambitioasa si respectuoasa.
Orele de pe server:0[sunt nou] dar promit ca voi fi activ.
Cea mai mare realizare de pe server:Serverul este abia deschis asa ca inca nu am realizari.
Share142019-03-02 22:30:48
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:Fbi
Numele de pe server:christy
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?:am vrut sa incerc ceva nou
De ce doresti aceasta functie?:
O scurta caracterizare:Sunt un tanar din Galati pasionat de IT .Increzatoare in sine ,prietenoasa si intelegatoare
Orele de pe server:1 insa promit ca o sa fiu foarte activ deoarece m-a atras acest server
Level-ul de pe server:level 5
Cea mai mare realizare de pe server:Momentan nu am nici o realizare dar cred ca voi avea realizari mari!!!
Share152019-03-02 22:35:25
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:Fbi
Numele de pe server:christy
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?:am vrut sa incerc ceva nou
De ce doresti aceasta functie?:deoarece ma pricep la PD si imi place sa fiu lider
O scurta caracterizare:Sunt un tanar din Galati pasionat de IT .Increzatoare in sine ,prietenoasa si intelegatoare
Orele de pe server:1 insa promit ca o sa fiu foarte activ deoarece m-a atras acest server
Level-ul de pe server:level 5
Cea mai mare realizare de pe server:Momentan nu am nici o realizare dar cred ca voi avea realizari mari!!!
Share162019-03-03 16:57:48
Factiunea la care vrei sa aplici ca lider:Doresc sa aplic ca lider in Taxi
Numele de pe server:[]Lucian[]
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?:Deoarece mi sa spus de acest server si mi s-a parut frumos.
De ce doresti aceasta functie?:Deoarece vreau sa ajut acest server.
O scurta caracterizare:Sunt un baiat de 11 ani care se joaca samp pe acest server si vrea sa fie lider.
Orele de pe server:Deocamdata am doar 3 ore.
Level-ul de pe server:Am level 6.
Cea mai mare realizare de pe server:Am primit admin 1.