Numele de pe server: iDan
De ce ai ales sa joci pe aceasta comunitate?: Deoarece este o comunitate cu niste admini foarte prietenosi si foarte comunicabili si are foarte mult potential.
De ce doresti aceasta functie?: Deoarece vreau sa avansez pe server, sa ajut playerii si serverul cu activitatea mea.
O scurta caracterizare:Pentru inceput ma numesc Daniel, am 15 ani, parul negru, ochi caprui. Sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa imi fac prieteni noi, sa descopar multe lucruri noi si sa am parte de ele. Nu imi place sa ma cert sau sa ma laud. Imi place sa stau acolo unde imi este locul. Sunt o persoana descurcareata, imi place sa fac unele lucruri pe cont propriu. Incerc sa fac acel lucru cat pot eu de bine, si nu il las niciodata neterminat. Imi ajut prietenii la nevoie, oricand au nevoie de mine, sau eu de ei. Nu astept ceva in schimb de la ei pe moment. Vreau doar sa imi ramana prieteni. Imi place foarte mult si munca in echipa, doar atunci cand e nevoie de ea. In timpul liber ma joc pe calculator, ies cu prietenii sau joc bascket. Motto-ul meu este : Respect si vei fi respectat !!
Orele de pe server: 25.63
Level-ul de pe server: 13
Cea mai mare realizare de pe server: Am devenit lider la factiunea HA.